Empusa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Empusa

SEVGİLERİNİZ HİÇ EKSİK OLMASIN

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Cehaletle Savaşan Başkomutanlar

YazarMesaj
derya
acemi
acemi
derya

Cehaletle Savaşan Başkomutanlar Empty
MesajKonu: Cehaletle Savaşan Başkomutanlar   Cehaletle Savaşan Başkomutanlar EmptyPaz Mart 09 2008, 08:06

Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, ******’ten örnek verdikten sonra rektörleri ve öğretim üyelerini cehaletle savaşan "Başkomutan" diye niteledi.

Akaydın, Antalya'daki ÜAK toplantısının ardından rektörler ve öğretim üyeleriyle yemekte bir araya geldi. Yemeğin ardından Erol Evgin de, 'Kurtuluş Savaşı ve Mustafa Kemal' temalı bir konser verdi. Konserin sonunda Evgin'e teşekkür etmek için sahneye çıkan Akaydın, "Mavi gözlü sarı saçlı kurt, Başkomutan olarak cephede savaşırken bir taraftan da eğitimin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle eğitim kongresini topladı. ******, eğer bugün burada olsaydı bu salonda cehaletle savaşan başkomutanlar görürdü" dedi. Erol Evgin de "Bu vatana milyonlarca çağdaş, laik bireyler yetiştiren hocalarımı selamlıyorum. Üniversitelerimizde yetişen çağdaş bireylerle cumhuriyetimiz sonsuza dek ayakta kalacak" dedi. Evgin, 10. Yıl Marşı'nı rektörlerle söyledi.

Cehaletle Savaşan Başkomutanlar
1 sayfadaki 1 sayfası