Empusa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Empusa

SEVGİLERİNİZ HİÇ EKSİK OLMASIN

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sözleşmeli öğretmenlere yolluk yok

YazarMesaj
Empusa
Admin
Admin
Empusa

Sözleşmeli öğretmenlere yolluk yok Empty
MesajKonu: Sözleşmeli öğretmenlere yolluk yok   Sözleşmeli öğretmenlere yolluk yok EmptyC.tesi Mart 08 2008, 11:42

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu sözleşmeli öğretmenlere görev yolluğu ödenmeyeceği yönündeki genelgenin yürütmesinin durdurulması istemini reddeden Danıştay 2. Dairesi’nin kararının onanmasına hükmetti. Bu karara göre sözleşmeli öğretmenler görev yolluğu alamayacak. Türk Eğitim-Sen Milli Eğitim Bakanlığı aleyhine “sözleşmeli öğretmenlerî konulu genelgenin 11. maddesindeki “sözleşmeli öğretmenlere sürekli görev yolluğu ödenmeyecektir" yolundaki hükmün iptali ve yürütmenin durdurulması istemiyle dava açtı.

Davayı görüşen Danıştay 2. Dairesi yürütmenin durdurulması istemine reddetti. Türk-Eğitim-Sen bu karara itiraz etti.

Kararı görüşen Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu itirazın reddine karar verdi. Danıştay’ın bu karanını ardından sözleşmeli öğretmenler görev yolluğu alamayacak. 123
https://empusa.yetkin-forum.com

Sözleşmeli öğretmenlere yolluk yok
1 sayfadaki 1 sayfası